Terug naar de resultaten
Te huur
Leyenseweg 115 in Bilthoven 3721 BC

Leyenseweg 115

3721 BC Bilthoven
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het Leyensehof is een kleinschalig bedrijvenpark te Bilthoven.

Het bedrijvenpark bestaat uit een drietal kantoorgebouwen in drie bouwlagen, een bedrijfsgebouw en ruime parkeergelegenheid. Het biedt onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, werkplekken, vergaderruimte en flexibele werk- en bedrijfsruimte.

De kantoor- en bedrijfsruimten in het Bedrijvenpark worden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² In units vanaf 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het Leyensehof is een kleinschalig bedrijvenpark te Bilthoven.

Het bedrijvenpark bestaat uit een drietal kantoorgebouwen in drie bouwlagen, een bedrijfsgebouw en ruime parkeergelegenheid. Het biedt onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, werkplekken, vergaderruimte en flexibele werk- en bedrijfsruimte.

De kantoor- en bedrijfsruimten in het Bedrijvenpark worden gebruikt door zowel grotere als kleinere ondernemingen. Veel van die ondernemingen zijn al langjarig in het Bedrijvenpark als tevreden huurder aanwezig. De ondernemingen zijn werkzaam in een grote verscheidenheid aan branches. Fijn elektronica, mobiele telefonie en communicatie, visserij, zorg als fysiotherapie, sportschool, ingenieursbureau en overige.

Groene energie
Werd enkele jaren geleden nog volledig overgestapt op gebruik van groene stroom. Inmiddels wordt die stroom door op de daken geplaatste zonnestroominstallaties gedeeltelijk zelf opgewekt. Op jaarbasis is het gebruik van onze huurders nog iets hoger dan de nu zelf opgewekte stroom. Groener kan bijna niet in dit opzicht. Dit betekent nog niet dat er geen elektra kosten zijn voor de gebruikers. Wel is ons KWh tarief concurrerend met dat van onze leveranciers en minder variabel.
Op het Bedrijvenpark staan inmiddels enkele oplaadpalen voor de elektrische auto. Het aantal plaatsen is in evenwicht met het aantal gebruikers.

Voor de reizigers met openbaar vervoer of in de directe omgeving staan fietsenstallingen ter beschikking. Daar waar plafonds gerenoveerd of vervangen zijn of worden, worden deze uitgevoerd met energie zuinige geïntegreerde verlichting die geschakeld wordt door middel van bewegingssensoren.

Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is gesitueerd in Bilthoven aan de Leyenseweg, nabij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de rijksweg A27 en de A28. In deze driehoek kan gesproken worden van een centrale ligging in het land en altijd goed bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich station Bilthoven met een directe verbinding naar Utrecht en Amersfoort.

Totaal ca. 80 m² verhuurbaar vloeroppervlak aan kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping.

Huurprijs € 125,= per vierkante meter per jaar. Exclusief servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Het bedrijvenpark dateert van kort voor de eeuwwisseling. Het heeft een degelijke uitstraling in lichte kleuren en is met alle bijbehorende voorzieningen uitgerust. Het bedrijvenpark is opgebouwd uit drie gebouwen rond eigen wegen, parkeer- en groenvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn alle kantoren voorzien van scheidingswanden en kabelgoten. Aanpassing van de indeling is mogelijk in overleg. De vloerafwerking met projecttapijt is altijd netjes. In de systeem plafonds is verlichting geïntegreerd. Meestal geschakeld d.m.v. bewegingssensoren. De verwarming is gestookt op gas met radiatoren. De plaatsing van de radiatoren is afgestemd op variabele indelingen. In de meterkasten komen leidingen binnen met ruim voldoende capaciteit voor elektra en data, internet. De meeste kantoorruimten zijn uitgevoerd met airco units. De centrale ruimten met sanitair, trappen en liften zijn recentelijk gerestyled en ademen een moderne, lichte sfeer van kwaliteit.

Huurtermijnen bespreekbaar.

Voor de kantoren op het Bedrijvenpark staat er per 50 m² kantoorruimte een parkeerplaats ter beschikking. Voor de bedrijfsruimte bedraagt dat 1 parkeerplaats per 100 m². De parkeerplaatsen zijn gesitueerd tussen en opgedeeld door de groenvoorzieningen waardoor een plezierig beeld ontstaat dat bij het karakter van het bedrijvenpark past. In de praktijk bestaat er een overmaat van ongeveer 25% tussen de geboden parkeercapaciteit en de feitelijke vraag. Er is dus altijd ruimte beschikbaar voor medewerkers van de huurders en hun bezoekers.

Aanvaarding in overleg, doch spoedig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting In overleg, doch spoedig. BTW van toepassing Ja Servicekosten € 23,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1991 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 10541 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 80 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is gesitueerd in Bilthoven aan de Leyenseweg, nabij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de rijksweg A27 en de A28. In deze driehoek kan gesproken worden van een centrale ligging in het land en altijd goed bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich station Bilthoven met een directe verbinding naar Utrecht en Amersfoort. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Vergaderruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.