Terug naar de resultaten
Te koop
Kosterijland 11 - 13 in Bunnik 3981 AJ

Kosterijland 11 - 13

3981 AJ Bunnik
Koopprijs € 119.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

12 Hoogwaardige bedrijfspanden, ''De Kosterij''

Op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik zal worden gestart met de realisatie van het nieuwbouwproject “De Kosterij”. Het project bestaat uit twaalf bedrijfspanden met een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling. De twaalf bedrijfspanden worden gerealiseerd aan Kosterijland 11-13 te Bunnik, direct naast de BOVAG, gelegen op slechts...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 456 m² In units vanaf 101 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

12 Hoogwaardige bedrijfspanden, ''De Kosterij''

Op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik zal worden gestart met de realisatie van het nieuwbouwproject “De Kosterij”. Het project bestaat uit twaalf bedrijfspanden met een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling. De twaalf bedrijfspanden worden gerealiseerd aan Kosterijland 11-13 te Bunnik, direct naast de BOVAG, gelegen op slechts een paar honderd meter afstand van de op- en afritten van de afslag “Bunnik” van de rijksweg A12, met in de nabijheid aansluitingen op de A27, A28 en de A2. Daarnaast beschikt Bunnik over een NS-station, welke op ca. 1 kilometer afstand ligt. Utrecht stad is ook binnendoor binnen ca. vijf autominuten te bereiken via de provinciale weg N411. Op loopafstand is het Postillion Hotel gelegen met een business point, eet- en vergadermogelijkheden.

De bedrijfspanden zullen worden opgebouwd d.m.v. een staalskeletconstructie met een hoogwaardige gevel bestaande uit geïsoleerde panelen, representatief zetwerk, houten elementen en riante raampartijen. Hierdoor kunt u een lichte werkplek voor uw onderneming creëren. Met dit project geeft u uw bedrijf een professionele uitstraling door te kiezen voor een hedendaags en modern object!

Duurzaam en voorbereid op de toekomst. Daarvan bent u verzekerd bij een gasloos bedrijfspand. Uw pand kunt u verwarmen door bijvoorbeeld zonnepanelen te combineren met een warmtepomp en vloerverwarming. De aangeboden bedrijfspanden zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de panden onderling te koppelen. De bedrijfspanden worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Uiteraard worden bij dit project bouwmaterialen toegepast die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie. Het project heeft hoge isolatiewaarden conform het meest actuele bouwbesluit.
Op de begane grond en de verdieping wordt rekening gehouden met voldoende daglichttoetreding.

OPPERVLAKTEN BVO:
Pand 1: totaal ca. 102,6 m² - begane grond ca. 51,3 m²/verdieping 51,3 m²
Pand 2: totaal ca. 101,4 m² - begane grond ca. 50,7 m²/verdieping 50,7 m²
Pand 3: totaal ca. 101,6 m² - begane grond ca. 50,8 m²/verdieping 50,8 m²
Pand 4: totaal ca. 153,6 m² - begane grond ca. 76,8 m²/verdieping 76,8 m²
Pand 5: totaal ca. 154,8 m² - begane grond ca. 77,4 m²/verdieping 77,4 m²
Pand 6: totaal ca. 532,3 m² - begane grond ca. 355,5 m²/verdieping 176,8 m²
Pand 7: totaal ca. 102,6 m² - begane grond ca. 51,3 m²/verdieping 51,3 m²
Pand 8: totaal ca. 101,2 m² - begane grond ca. 50,6 m²/verdieping 50,6 m²
Pand 9: totaal ca. 101,6 m² - begane grond ca. 50,8 m²/verdieping 50,8 m²
Pand 10: totaal ca. 102,6 m² - begane grond ca. 51,3 m²/verdieping 51,3 m²
Pand 11: totaal ca. 102,6 m² - begane grond ca. 51,3 m²/verdieping 51,3 m²
Pand 12: totaal ca. 102,6 m² - begane grond ca. 51,3 m²/verdieping 51,3 m²

KOOPSOMMEN:
Pand 1: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Pand 2: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Pand 3: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats BESCHIKBAAR
Pand 4: € 189.000,= v.o.n., inclusief 3 parkeerplaatsen VERKOCHT
Pand 5: € 199.000,= v.o.n., inclusief 3 parkeerplaatsen VERKOCHT
Pand 6: € 390.000,= v.o.n., inclusief 5 parkeerplaats VERKOCHT
Pand 7: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats VERKOCHT
Pand 8: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaatsen VERKOCHT
Pand 9: € 119.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats VERKOCHT
Pand 10: € 125.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats VERKOCHT
Pand 11: € 125.000,= v.o.n., inclusief 1 parkeerplaats OPTIE
Pand 12: € 140.000,= v.o.n., inclusief 2 parkeerplaatsen BESCHIKBAAR

Bovengenoemde prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Bij de aankoop van één (of meerdere) van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren. De bedrijfspanden mogen onder andere worden gebruikt als bedrijfsruimte conform het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Ten behoeve van de bedrijfspanden en het bijbehorende terrein en ondergrond wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht, waarbij de appartementsrechten en bijbehorende rechten en verplichtingen zorgvuldig worden vastgelegd.

Bestratingen
Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt de binnenstraat verhard met een bestrating van betonklinkers (H-profiel). Patroon, kleur (zwart) en indeling volgens het nader vast te stellen bestratingsplan. De bestrating wordt opgesloten met trottoir-, inrit- en opsluitbanden. Het gehele terrein binnen de erfgrens wordt voorzien van straatkolken van voldoende capaciteit. De groenvoorziening zal worden aangelegd in overleg met de architect.

Fundering
Het gebouw wordt gefundeerd conform berekeningen en tekeningen van de constructeur.

Betonwerk
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van 1.500kg/m2. De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt.
De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 250kg/m2. De verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt. In de verdiepingsvloer wordt een sparing aangebracht ten behoeve van het trapgat.

Binnenwerk
De unit scheidende wanden worden uitgevoerd in prefab cellenbeton.

Constructie
De staalconstructie wordt gepoedercoat in kleur. Kolommen, liggers, windverbanden etc. worden door de constructeur berekend.
Waar vereist door de brandweer wordt een brandwerende betimmering aangebracht.

Gevelbekleding
De buitengevels worden uitgevoerd met 3 verschillende systemen, deze zijn opgebouwd uit beplating volgens tekening en detaillering architect.
De kleuren van de gevelmaterialen zijn volgens opgave van de architect. Zetwerken rondom de kozijnen en langs de gevelbekleding wordt uitgevoerd in de kleur volgens opgave architect.
De beplating zal worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De isolatiewaarde is met uitzondering van de beglazing minimaal 4,5 m2 K/W.

Buitengevelkozijnen, ramen en deuren
Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd als gepoedercoate aluminium profielen in de kleur volgens opgave architect. De draairichting van de deuren is op de plattegrond aangegeven. De toegangsdeuren op de begane grond uitvoeren met RVS deurduwers over de volle hoogte van de deuren. De ventilatie geschiedt d.m.v. aluminium ventilatieroosters in de gevelkozijnen, gemoffeld in kleur en met de aanwezige draaiende delen in de kozijnen, volgens tekening architect. De sectionaldeuren zijn geïsoleerde en elektrisch bedienbare deuren (niet aangesloten). Deze zijn in kleur gespoten en voorzien van een schuifgrendel en rubber aanslag profielen.

Beglazing
In de glasopeningen van de gevelkozijnen, wordt isolerende dubbele beglazing (HR++) toegepast met een U-waarde van minimaal 1,1 W/m2 K volgend uit EPC berekening. Waar nodig wordt veiligheidsglas aangebracht.

Hang- en sluitwerk
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraakwerende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.

Trappen
In de units worden vurenhouten trappen toegepast. De traphekken worden niet toegepast in verband met later zelf te plaatsen scheidingswanden.

Dakbedekking
Het dak wordt uitgevoerd met stalen profiel dakplaten met een isolatiepakket. De isolatiewaarde is Rc 6,0. Het afschot van het dak wordt verwerkt in de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van de nodige noodoverlopen, zodat bij extreme weersomstandigheden en verstopping het water buiten het dak geloosd wordt.

Loodgieterswerk
De hemelwaterafvoeren worden binnenin het gebouw gebracht middels pvc afvoersystemen, afgevoerd via het riool.
Per unit is gerekend op een aansluitpunt voor een toilet. De aansluitpunten worden afgedopt boven de begane grondvloer. De vuilwaterriolering wordt aangesloten op het riool. De aansluitkosten op het riool zijn voor rekening van de verkoper.

Waterleiding
De waterleiding wordt aangelegd tot in de meterkast. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de wateraansluiting zijn voor rekening van de koper.

Elektrische installatie
Het elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3x25A. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de elektra-aansluiting zijn voor rekening van de koper.

Gasinstallatie
De panden worden gasloos gebouwd.

Telecom
De telecom aansluitingen zijn voor rekening van koper.

Verwarming
Zowel de begane grondvloer als de verdiepingsvloer in unit 4, 5, 8 en 12 worden voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming is niet aanwezig en is door derden te verzorgen.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben of een afspraak willen maken met onze makelaar neemt u dan contact met ons op!
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 119.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuw te bouwen Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 456 m² Perceeloppervlakte 1965 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Oppervlakte bedrijfsruimte 305 m² Oppervlakte kantoorruimte 151 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 23 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 101 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
305 m²
In units vanaf
101 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
151 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.