Terug naar de resultaten
Te koop
Groeneweg 162 E in Bunnik 3981 CP

Groeneweg 162 E

3981 CP Bunnik
Koopprijs € 224.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Deze bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “De Twaalf Apostelen” te Bunnik. De bedrijfsunit heeft een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling. De bedrijfsunits zijn deels opgetrokken uit metselwerk en hebben kenmerkende houtlook elementen. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van voldoende glas waardoor een lichte werkplek ontstaat. Grenzend aan de voorzijde beschikken de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m²
Lees meer

Omschrijving

Deze bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “De Twaalf Apostelen” te Bunnik. De bedrijfsunit heeft een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling. De bedrijfsunits zijn deels opgetrokken uit metselwerk en hebben kenmerkende houtlook elementen. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van voldoende glas waardoor een lichte werkplek ontstaat. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfsunits over eigen parkeerplaatsen.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

De verbindingsweg Houten – A12 sluit met een fly-over aan op de A12. De bocht van de fly-over ligt precies ter hoogte van de locatie waardoor dit een goede zichtlocatie is. Bovendien is de “Baan van Fectio” in Bunnik doorgetrokken waardoor al het verkeer, met uitzondering van het bestemmingsverkeer, via de “Baan van Fectio” moet rijden en uit het centrum van Bunnik zal worden geweerd.

Bedrijventerrein “De Twaalf Apostelen” is perfect bereikbaar. Het object is gelegen op slechts 1,2 kilometer afstand van de op- en afritten van de afslag “Bunnik” van de rijksweg A12. Bovendien is NS-station Bunnik gelegen op nog geen 300 meter afstand. Dit alles maakt de locatie zeer aantrekkelijk voor ondernemingen die zowel regionaal als landelijk op zoek zijn naar goede uitvalmogelijkheden en optimale bereikbaarheid.

Totaal ca. 170 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 85 m² gelegen op de begane grond;
ca. 85 m² gelegen op de 1e verdieping.

Koopsom € 224.000,= kosten koper, te vermeerderen met BTW.

De bedrijfsunit wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- gevels deels voorzien van metselwerk;
- aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- meterkast met gas, water- en elektrameter;
- glasvezelaansluiting;
- elektrische installatie;
- alarminstallatie;
- muren gestuct;
- vloeren voorzien van vloerverwarming;
- laminaat in de entree en op de verdieping;
- hoekkeuken met koelkast en magnetron;
- toilet met fonteintje.

Er zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Transport in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 224.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2016 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Perceeloppervlakte 155 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Deze bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein “De Twaalf Apostelen” te Bunnik. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
170 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.