Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

Sleepboot 7
3991 CN Houten
Tel: 030-6342225
info@zuijdplas.nl
Parallelweg West, 4107 NA Culemborg, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 25,- p.m² p.j.
Parallelweg West in Culemborg 4107 NA

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is ideaal voor opslagdoeleinden. Het object beschikt over een schuifdeur met loopdeur aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. De schuifdeur aan de voorzijde dient gedeeld te worden met een houthandel, welke een gedeelte van het object huurt. Aan de achterzijde bevindt zich een luifel. De vrije hoogte van het object is ca. 5 meter.

Het object is gelegen aan een doorgaande weg op bedrijven-terrein “Pavijen” direct tegenover het NS station Culemborg. Bedrijventerrein “Pavijen” betreft een, naar regionale maatstaven, royaal bedrijventerrein en kent een landelijk karakter, mede door een aantal landelijk opererende bedrijven als Aldi en Centraal Boekhuis.

Het object is goed bereikbaar per eigen vervoer en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Totaal ca. 1.600 m² exclusief buitenterrein en overkapping.

Huurprijs € 25,= per m² per jaar.

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- vloer verhard met betonplaten;
- verlichting;
- lichtstraten;
- toilet.

Parkeren is mogelijk op het buitenterrein.

Aanvaarding per direct/in overleg.

De huurtermijn is in overleg te bepalen. Het is niet mogelijk meerjarige verbintenissen aan te gaan i.v.m. de beoogde sloop en herontwikkeling van deze hal op termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 25,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1983 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1600 m² Vrije hoogte 5000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het object is gelegen aan een doorgaande weg op bedrijven-terrein “Pavijen” direct tegenover het NS station Culemborg. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig