Terug naar de resultaten
Te huur
Anthonie Van Diemenstraat 30 in Culemborg 4104 AE

Anthonie van Diemenstraat 30

4104 AE Culemborg
Huurprijs € 40,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Een zo goed als nieuwe bedrijfsruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De ruimte is nog vrij in te delen en heeft een vide waardoor het mogelijk is om goederen op de verdieping op te slaan. Vanwege de ruimte bestemming is de bedrijfsruimte geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte in combinatie met het grote buitenterrein maken van deze ruimte een uniek object in de regio...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1054 m²
Lees meer

Omschrijving

Een zo goed als nieuwe bedrijfsruimte verdeeld over 2 verdiepingen. De ruimte is nog vrij in te delen en heeft een vide waardoor het mogelijk is om goederen op de verdieping op te slaan. Vanwege de ruimte bestemming is de bedrijfsruimte geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte in combinatie met het grote buitenterrein maken van deze ruimte een uniek object in de regio Culemborg.

Eventueel is de bedrijfsruimte nog uit te breiden met de naastgelegen hallen aan de Anthonie van Diemenstraat 28.

De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein de Pavijen direct nabij uitvalswegen. De ligging op Pavijen garandeert de nabijheid van tal van winkelbedrijven, zoals Action, Kwantum en Gamma.

De bereikbaarheid is goed te noemen. De rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht) is gelegen binnen enkele autominuten vanaf de locatie. Tevens is het NS station Culemborg gelegen op loopafstand van het object.

Totaal ca. 1.054 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 563 m² gelegen op de begane grond;
ca. 491 m² gelegen op de eerste verdieping.

Het buitenterrein van ca. 800 m² kan tegen betaling bij gehuurd worden. De kosten hiervoor bedragen ca. € 2,= per m² per maand.

De vierkante meters zijn eventueel uit te breiden met de naast gelegen bedrijfsruimtes aan de Anthonie van Diemenstraat 28. Totaal ca. 2.438 m² verhuurbaar vloeroppervlak. De bedrijfsruimte bestaat uit twee delen van gelijk oppervlak die tevens separaat te huur zijn.

Huurprijs begane grond: € 50,= per m² per jaar;
Huurprijs eerste verdieping: € 40,= per m² per jaar.

De bedrijfsruimte wordt worden opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- overheaddeur;
- loopdeur;
- deels glazen pui;
- lijnverlichting;
- sanitaire voorzieningen;
- verwarming inmiddels heaters;
- brandblusser.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Aanvaarding in overleg, doch spoedig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 40,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2010 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1054 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Gelegen op bedrijventerrein de Pavijen. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
1054 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring