Terug naar de resultaten
Te huur
Meidoornkade 12 in Houten 3992 AE

Meidoornkade 12

3992 AE Houten
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Totaal ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de 2e verdieping. Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 350 m² Gemeten conform NEN 2580.

Deze representatieve kantoorruimte beschikt over een aantal onderscheidende eigenschappen.
Naast een zeer goede zichtbaarheid vanaf de A27 waarbij reclame op het object tot de mogelijkheden behoort beschikt het gebouw ook nog eens over een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1044 m² In units vanaf 350 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Totaal ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de 2e verdieping. Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 350 m² Gemeten conform NEN 2580.

Deze representatieve kantoorruimte beschikt over een aantal onderscheidende eigenschappen.
Naast een zeer goede zichtbaarheid vanaf de A27 waarbij reclame op het object tot de mogelijkheden behoort beschikt het gebouw ook nog eens over een zeer riant parkeerterrein met ruim voldoende parkeren!
Daarnaast is er ook pal tegenover het object een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs € 110,= per m² per jaar, exclusief BTW.
Parkeren € 350,= per plaats per jaar, exclusief BTW.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij verhuurder bereid is in gesprek te gaan over aanpassingen aan het opleveringsniveau.

Er is een riante hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Tevens bevinden zich aan de voorzijde van het bedrijfsobject vele openbare parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein 'Doornkade' in Houten, met een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A27 (Almere – Breda). Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar vanaf de afrit Houten van de rijksweg A27 en vanaf de A12 binnen enkele minuten binnendoor.

Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gelegen op enkele minuten loopafstand van het object. De bushalte is slechts op enkele minuten loopafstand van het object gelegen. Vanaf Utrecht CS bedraagt de reistijd per bus naar het bedrijfsgebouw ca. 20 minuten. Het NS Station Houten is in ca. 15 minuten te bereiken. Tevens wordt er een verbinding onderhouden met het stadscentrum van Nieuwegein.

Er is een groot eigen parkeerterrein met meer dan 60 parkeerplaatsen voorzien van een slagboom achter het gebouw gelegen en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van het grote openbare parkeerterrein aan de overzijde van de weg.

Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1044 m² Perceeloppervlakte 18700 m² Energie Energieklasse C Energieindex 1.23 Energie einddatum 05-07-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 60+ parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 350,- excl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 350 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1044 m²
In units vanaf
350 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring