Terug naar de resultaten
Te huur
De Bouw 61 79 in Houten 3991 SX

De Bouw 61 79

3991 SX Houten
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het representatieve kantoorgebouw aan De Bouw 61-79 is gelegen aan de rand van een woonwijk langs het spoor en is totaal circa 2.383 m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over 3 bouwlagen met twee entreepartijen.

De huidige huurder, Bouwonderneming Dura Vermeer gaat het gebouw verlaten om gezamenlijk met andere werkmaatschappijen zich te vestigen in een nieuw kantoorpand.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2383 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Het representatieve kantoorgebouw aan De Bouw 61-79 is gelegen aan de rand van een woonwijk langs het spoor en is totaal circa 2.383 m² verhuurbaar vloeroppervlak, verdeeld over 3 bouwlagen met twee entreepartijen.

De huidige huurder, Bouwonderneming Dura Vermeer gaat het gebouw verlaten om gezamenlijk met andere werkmaatschappijen zich te vestigen in een nieuw kantoorpand.

Het object is gelegen aan de spoorzone van Houten, nabij het kantorengebied “De Molenzoom” en “Castellum”, het wijkwinkelcentrum met een parkeerkelder voor 350 auto's en 8.800 m² bruto vloeroppervlak aan winkels, dienstverlening en horeca.

Het winkelcentrum “Castellum” is op loopafstand gelegen. Bij het winkelcentrum “Castellum” en het NS station Castellum is er een eerstelijns medisch centrum, een gebouw met een fietsenstalling voor 1.700 fietsen, nog eens 350 fietsenrekken bij de winkels aanwezig en ongeveer 850 woningen waaronder zorgwoningen en starterswoningen.

De bereikbaarheid van het object is goed. Door de ontsluiting van de rijksweg A27 op circa 5 kilometer welke aansluiting biedt op rijkswegen in alle richtingen van Nederland (via verkeersknooppunt Oudenrijn) is er een goede bereikbaarheid met eigen vervoer. Daarnaast is de afslag Houten van de rijksweg A12 op korte afstand gelegen. Met het openbaar vervoer is het object eveneens zeer goed te bereiken. De aanwezigheid van NS station Houten Castellum en NS station Houten alsmede een bushalte in de directe omgeving zorgen voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Totaal ca. 2.383 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 831 m² gelegen op begane grond;
ca. 771 m² gelegen op de 1e verdieping;
ca. 641 m² gelegen op de 2e verdieping.

Het kantoorgebouw beschikt tevens over een kelder van ca. 140 m². Er is een meetstaat conform de NEN 2580 beschikbaar.

Indien het gehele pand wordt gehuurd bedraagt de huurprijs € 110,= per m² kantoorruimte per jaar. Deze huurprijs is inclusief de bijbehorende parkeerplaatsen en de archiefkelder.

Het kantoorgebouw wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- twee zeer ruime centrale entrees waarvan een met een receptie;
- systeemplafonds voorzien van energiezuinige verlichting;
- zonwering binnen- en buitenzijde;
- te openen ramen;
- de huidige scheidingswanden;
- airconditioning;
- twee liften;
- trappenhuis;
- aluminium kozijnen voorzien van te openen draairamen, dubbele beglazing;
- per verdieping sanitaire voorzieningen;
- mindervalidetoilet;
- diverse pantry’s voorzien van koelkast en vaatwasser;
- kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en outlets;
- centrale verwarming;
- werkkast per verdieping.

Tevens zal het aanwezige meubilair achterblijven.

Het kantoorgebouw heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren geschiedt kosteloos op de openbare parkeerplaatsen welke voor het gebouw gesitueerd zijn.

Aanvaarding oktober 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding Per 01-10-2020 Aanvaarding toelichting oktober 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2383 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het object is gelegen aan de spoorzone van Houten, nabij het kantorengebied “De Molenzoom” en “Castellum”, het wijkwinkelcentrum met een parkeerkelder voor 350 auto's en 8.800 m² bruto vloeroppervlak aan winkels, dienstverlening en horeca. Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2383 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring