Terug naar de resultaten
Te koop
Lichtschip-Kaagschip Houtens Haven Kade C in Houten 3991 CP

Lichtschip-Kaagschip Houtens Haven Kade C

3991 CP Houten
Koopprijs € 479.000,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfspand Kade C (onder optie)

Houtens Haven Kade C is een hoogwaardig solitair bedrijfspand. Dit bedrijfspand heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 299 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het bedrijfspand kenmerkt zich door de grote vrije ruimte die nog geheel naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Buitenom heeft dit bedrijfspand een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfspand Kade C (onder optie)

Houtens Haven Kade C is een hoogwaardig solitair bedrijfspand. Dit bedrijfspand heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 299 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het bedrijfspand kenmerkt zich door de grote vrije ruimte die nog geheel naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Buitenom heeft dit bedrijfspand een ruime parkeergelegenheid. Dit is een echte eyecatcher op een beeldbepalende locatie!

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot het bedrijfspand wordt verkregen door middel van een dubbele entreedeur welke is voorzien van RVS deurduwers over de volle hoogte van de deuren. Daarnaast is het bedrijfspand voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek zal ontstaan.

Het bedrijfspand is gasloos maar wel voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. De begane grondvloer van het bedrijfspand wordt geheel voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen. Op het dak ligt een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is het bedrijfspand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op!

De koopprijs van € 479.000 is vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 479.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 299 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 365 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 150 m² Oppervlakte kantoorruimte 149 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
150 m²
Vrije hoogte
365 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
149 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.