Terug naar de resultaten
Te koop
Lichtschip-Kaagschip Houtens Haven Kade E in Houten 3991 CP

Lichtschip-Kaagschip Houtens Haven Kade E

3991 CP Houten
Koopprijs € 199.500,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfspanden Kade E
Houtens Haven Kade E bestaat uit 10 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden waarvan het gevelbeeld wordt gekenmerkt door de dubbele openslaande deuren met frans balkon op de verdieping. De bedrijfspanden hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 174 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 175 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfspanden Kade E
Houtens Haven Kade E bestaat uit 10 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden waarvan het gevelbeeld wordt gekenmerkt door de dubbele openslaande deuren met frans balkon op de verdieping. De bedrijfspanden hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 174 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 8,5 meter en een diepte van 10 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de bedrijfspanden wordt verkregen door middel van een entreedeur welke is voorzien van een RVS deurduwer over de volle hoogte van de deur. Daarnaast zijn de bedrijfspanden voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. De verdieping van de bedrijfspanden is voorzien van veel glas en een frans balkon waardoor een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan.

De bedrijfspanden zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. Op het dak ligt per pand een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is ieder pand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfspanden over drie eigen parkeerplaatsen.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op!

De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Unit m2 Koopsom
1 175 verkocht
2 174 verkocht
3 174 verkocht
4 174 verkocht
5 174 verkocht
6 174 verkocht
7 174 verkocht
8 174 € 199.500
9 174 verkocht
10 171 € 239.500
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 199.500,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 175 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 365 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 88 m² Oppervlakte kantoorruimte 87 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
88 m²
Vrije hoogte
365 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
87 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.