Terug naar de resultaten
Te koop
Zeilschip 24 A in Houten 3991 CT

Zeilschip 24 A

3991 CT Houten
Koopprijs € 173.500,- v.o.n. Beschikbaar

Omschrijving

BOUW GESTART!
NOG SLECHTS 1 UNIT BESCHIKBAAR

“De Wave”, representatief nieuwbouwproject van bedrijfsunits op De Meerpaal:

OPPERVLAKTES BVO:
153,0 m² waarvan ca. 76,5 m² gelegen op de begane grond en ca. 76,5 m² gelegen op de eerste verdieping.

KOOPSOM € 173.500,= vrij op naam.

Bovengenoemde prijs dient te worden vermeerderd met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 153 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

BOUW GESTART!
NOG SLECHTS 1 UNIT BESCHIKBAAR

“De Wave”, representatief nieuwbouwproject van bedrijfsunits op De Meerpaal:

OPPERVLAKTES BVO:
153,0 m² waarvan ca. 76,5 m² gelegen op de begane grond en ca. 76,5 m² gelegen op de eerste verdieping.

KOOPSOM € 173.500,= vrij op naam.

Bovengenoemde prijs dient te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De units worden casco opgeleverd, doch inclusief o.a.:
- begane grondvloer van beton, glad afgewerkt;
- vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 3,5 meter;
- verdiepingsvloer uitgevoerd in prefab betonplaten en afgewerkt met een zand-cementdekvloer;
- vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²;
- vloerbelasting verdiepingsvloer 350 kg/m²;
- aluminium kozijnen en puien voorzien van HR+ beglazing;
- overheaddeur (handmatig);
- trap;
- meterkast;
- afgedopt afvoerpunt voor riolering.

Uiteraard is er in overleg meerwerk mogelijk.

Het project bestaat uit 2 bouwdelen met in totaal 21 bedrijfsunits rondom een binnenplaats. De bedrijfsunits worden wellicht gerealiseerd in twee fasen, afhankelijk van de voortgang van de verkoop. De bouw start bij een voorverkoop van 50 %. Tussen de 2 bouwdelen is een binnenplaats geprojecteerd met parkeerplaatsen voor de bedrijfsunits. Ook aan de achterzijde zijn parkeerplaatsen opgenomen. De ontsluiting van het plan geschiedt vanaf het Zeilschip langs twee zijden van het plan. Aan weerszijden van de toegangen worden frames met naampanelen van de eigenaren of huurders aangebracht, waardoor iedere bewoner van een bedrijfsunit goed vindbaar is voor bezoekers. De units, direct gelegen langs de weg kunnen de bedrijfsnaam naar eigen inzicht op de gevel monteren.

Meterkasten zijn voorzien direct bij de toegangsdeur en er worden aansluitpunten voor een toilet opgenomen in de begane grondvloer. Alle units hebben de beschikking over 1 of 2 genummerde parkeerplaatsen op de binnenterreinen. Voor bezoek zijn nog parkeerplaatsen op de binnenplaats beschikbaar. in overleg met de gemeente proberen we nog bezoekersparkeerplaatsen aan de voorzijde van het plan langs het Zeilschip te realiseren. Optioneel is nog de uitbreiding van de verdiepingsvloer mogelijk.

Algemene voorwaarden

De bouw wordt gerealiseerd conform de verkooptekening en deze technische omschrijving. Verkoper behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de materialen, architectuur en constructie, mits dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit. Aanvullende eisen van overheidswege en wijzigingen van het bouwbesluit vallen eveneens onder het recht wijzigingen aan te brengen.
Alle maten op tekening zijn “circa-maten”. Oppervlakten worden weergegeven in bruto maten (BVO). De kopers/eigenaren zijn verplicht deel te nemen in de Vereniging van Mandeligheid welke het collectieve gedeelte beheert. Deze vereniging wordt voor de bouwperiode opgericht en zal nauw betrokken zijn bij de oplevering van het pand. Nadat alle verkochte eenheden opgeleverd zijn wordt het collectieve gedeelte aan de Vereniging van Mandeligheid overgedragen.

Aanvullende opdrachten

De ontwikkelaar biedt de koper de mogelijkheid meerwerkopties te laten uitvoeren, mits deze tijdig bekend zijn en er overeenstemming is over de meerkosten in verband met de voortgang van de bouw. In overleg kunnen aanpassingen in het plan worden gerealiseerd, zodat u als koper nog invloed heeft op de inrichting van uw bedrijfsunit. De ontwikkelaar zal aanpassingen en opties aanbieden voor het aangaan van een koopovereenkomst. U bent dus vooraf op de hoogte van de kosten. De overeengekomen prijzen worden verhoogd met de geldende BTW en zijn vast tot en met de oplevering. Het is koper (zonder schriftelijke toestemming van de verkoper) niet toegestaan tijdens de bouw, zelf of door derden, werkzaamheden uit te (laten) voeren aan de onderhavige ruimte(n). In overleg met de aannemer kunnen wel nadere afspraken worden gemaakt. Aanpassingen aan de gevels zijn uitsluitend mogelijk als het de indeling van de ramen en het aantal ramen betreft.

De locatie ligt centraal in Houten en is binnen enkele minuten bereikbaar vanaf de A27. Het NS Station Houten Castellum is in de nabijheid gelegen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 173.500,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting bouw aangevangen Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 153 m² Perceeloppervlakte 1330 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 7 cm Oppervlakte kantoorruimte 76 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
BTW belast
Ja
Oppervlakte
77 m²
Vrije hoogte
7 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
76 m²
Aantal verdiepingen
1
BTW belast
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring