Terug naar de resultaten
Te huur
Utrechtsestraat 40 in IJsselstein 3401 CW

Utrechtsestraat 40

3401 CW IJsselstein
Huurprijs € 260,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Midden in de mooie historische binnenstad van IJsselstein bieden wij deze prachtige winkelruimte aan!

Het markante winkelpand ligt in de hoofdwinkelstraat van IJsselstein op een A1 locatie, schuin tegenover de Hema. Tevens bevindt zich in de Utrechtsestraat een Blokker, Eye Wish, Intertoys, diverse speciaalzaken, modeboetieks, restaurants en terrassen.
Openbaar vervoer en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 123 m² In units vanaf 123 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Midden in de mooie historische binnenstad van IJsselstein bieden wij deze prachtige winkelruimte aan!

Het markante winkelpand ligt in de hoofdwinkelstraat van IJsselstein op een A1 locatie, schuin tegenover de Hema. Tevens bevindt zich in de Utrechtsestraat een Blokker, Eye Wish, Intertoys, diverse speciaalzaken, modeboetieks, restaurants en terrassen.
Openbaar vervoer en parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving, de nieuwe parkeergarage 'Eiteren' ligt op 2 minuten loopafstand.

In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1511. De binnenstad is zeer rustiek en autovrij. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn vele horeca gelegenheden te vinden. De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve Biz vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen hebben een centrummanager in dienst genomen. De biz vereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend middels de afslag IJsselstein van de A2 (Amsterdam-Den Bosch).
IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn
uitstekend.

Totaal ca. 123 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond, als volgt verdeeld:
ca. 107 m² winkelruimte;
ca. 16 m² magazijn/toilet/pantry.

Frontbreedte circa 6 meter.

Huurprijs: € 2.665,= per maand te vermeerderen met BTW.

Kosten openbare nutsbedrijven rechtstreeks door de huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 260,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 123 m² Verkoopoppervlakte 107 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 123 m² Locatie toelichting De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend middels de afslag IJsselstein van de A2 (Amsterdam-Den Bosch). IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn Uitstekend. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
123 m²
In units vanaf
123 m²
Verkoop vloeroppervlakte
107 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.