Terug naar de resultaten
Te huur
Jaap Bijzerweg 21 A in Woerden 3446 CR

Jaap Bijzerweg 21 A

3446 CR Woerden
Huurprijs € 125,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het betreft een zeer representatief, onder architectuur gebouwd, kantoorpand met vergader- of showroomfunctie op de begane grond.

De begane grond bestaat uit een royale entree met vide, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Aan de entree grenst een “serre” met rondom glas. Deze ruimte kan bijvoorbeeld ook als presentatie- of vergaderruimte dienen. Er is tevens een aparte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 638 m² In units vanaf 638 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een zeer representatief, onder architectuur gebouwd, kantoorpand met vergader- of showroomfunctie op de begane grond.

De begane grond bestaat uit een royale entree met vide, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Aan de entree grenst een “serre” met rondom glas. Deze ruimte kan bijvoorbeeld ook als presentatie- of vergaderruimte dienen. Er is tevens een aparte opslagruimte beschikbaar indien gewenst.

De verdiepingen zijn te bereiken via een royale trap in de entree. Het pand is kolomvrij gebouwd, waardoor zowel open vloeren (huidige situatie) als cellenkantoren mogelijk zijn.

Het object is gelegen aan de Jaap Bijzerweg, zeer dichtbij de op- en afrit van de snelweg A12 (Arnhem – Utrecht - Den Haag). Ook het station van Woerden is op korte afstand, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. De Jaap Bijzerweg is een representatieve locatie, hier bevinden zich onder andere Zwerfkei, Twinsport, Tulp Keukens, Apple Computers.

Woerden is een stad in het groene hart van de Randstad. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid per auto en trein is Woerden een populaire vestigingsplaats voor bedrijven. Dankzij de ontwikkeling van goede bedrijventerreinen is er ook een hoogwaardige arbeidsmarkt ontstaan.

Totaal 638 m² verhuurbaar vloeroppervlak als volgt verdeeld:
ca. 150 m² kantoorruimte op de begane grond;
ca. 470 m² kantoorruimte op de 1e verdieping, inclusief vide;
ca. 18 m² opslagruimte op de begane grond.

Huurprijs kantoor € 125,= per m² per jaar.

Huurprijs parkeren € 400,= per parkeerplaats per jaar.

De luxe kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- entree met vide;
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichting;
- huidige vloerafwerking;
- airconditioning;
- pantry op de begane grond en 1e verdieping;
- sanitair op de begane grond en 1e verdieping;
- te openen ramen, voorzien van dubbele beglazing.

Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Op circa 400 meter loopafstand van het gebouw is ruime gratis parkeergelegenheid op de carpoolplaats Woerden Noord.

Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 125,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 638 m² Perceeloppervlakte 1649 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.82 Energie einddatum 13-06-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 8 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 400,- incl. BTW Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 638 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
638 m²
In units vanaf
638 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.