Terug naar de resultaten
Te huur
Vijzelmolenlaan 10 - 28 in Woerden 3447 GX

Vijzelmolenlaan 10 - 28

3447 GX Woerden
Huurprijs € 99,- p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Middelland gelegen twee solitaire en vrijstaande kantoorpanden bestaande uit 5 zelfstandige bouwlagen met elk een eigen huisnummer en een uitstekende parkeernorm. Kantoorgebouw 20 – 28 is in 2016 volledig gemoderniseerd en is voorzien van een gezamenlijke entree met receptie. Kantoorgebouw 10 – 18 zal op dezelfde wijze worden gerenoveerd.

De objecten bevinden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 3230 m² In units vanaf 180 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Middelland gelegen twee solitaire en vrijstaande kantoorpanden bestaande uit 5 zelfstandige bouwlagen met elk een eigen huisnummer en een uitstekende parkeernorm. Kantoorgebouw 20 – 28 is in 2016 volledig gemoderniseerd en is voorzien van een gezamenlijke entree met receptie. Kantoorgebouw 10 – 18 zal op dezelfde wijze worden gerenoveerd.

De objecten bevinden zich direct langs de doorgaande weg “Middellandbaan” en is vanaf de rijksweg A12 binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein waarborgt het gemakkelijk aan- en afrijden. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden op loopafstand, eveneens uitstekend.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland- Zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.
Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals ANBO, CCS, Click On, De Goey Kaas, Eltag Electric, Koninklijke Horeca Nederland en Elektro International gehuisvest.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte conform NEN2580 bedraagt 2.510 m² per kantoorgebouw. Onderstaande verhuurbare vloeroppervlakten zijn beschikbaar:
Kantoorgebouw 10 – 18:
Na renovatie circa 2.510 m² kantoorruimte, verdeeld over 5 bouwlagen, te huur vanaf circa 260 m².

Kantoorgebouw 20 – 28:
Circa 720 m² kantoorruimte, waarvan circa 540 m² gelegen op de 2e verdieping en circa 180 m² gelegen op de 4e verdieping.

Er is sprake van een moderne kantoorruimte met een representatieve uitstraling. Bij de modernisering is een hoogwaardige algemene ruimte/entree gecreëerd. De huidige indeling voorziet in een stramienmaat van ca. 3,6 x 7,2 m. De ruimtes zijn vrij in te delen in twee huurdelen per bouwlaag, doordat sprake is van een kernkantoor met corridor, centrale voorzieningen en 2 entreedeuren per bouwlaag. De plafond-hoogte bedraagt circa 2,75 m. Het gebouw beschikt verder over gescheiden toiletten per etage en een 10-persoonslift. Alle kantoorruimten zijn voorzien van draai/kiepramen en topkoeling.

De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief:
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• vaste wanden voorzien van spuitwerk
• topkoeling
• kabelgoten ten behoeve van databekabeling en WCD’s
• radiatoren voorzien van thermostaatkranen
• ontruimingsalarm, overwerkschakelaar, brandhaspels
• aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk (gebouw 20-28)
• toegangscontrolesysteem (gebouw 20-28)

Huurprijs kantoorruimte:
€ 99,= per m² per jaar.
 
Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 99,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 28,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 3230 m² Energie Energieklasse D Energieindex 1.34 Energie einddatum 22-07-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 87 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 250,- incl. BTW Diversen In units vanaf 180 m² Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
3230 m²
In units vanaf
180 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Receptie, sanitair
Meetcertificaat aanwezig
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.