Terug naar de resultaten
Te huur
Voorstraat 77 in Woerden 3441 CJ

Voorstraat 77

3441 CJ Woerden
Huurprijs € 54.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Het betreft een winkelruimte van circa 250 m² met magazijnruimte van circa 50 m² op de begane grond en op een goede locatie in het centrum van Woerden. De winkelruimte met een geweldige frontbreedte van circa 10 meter ligt aan de oostelijke zijde van het winkelgedeelte van de Voorstraat. Aan de achterzijde van de winkel is een leveranciersingang beschikbaar zodat de winkelvoorraden via de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² In units vanaf 300 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het betreft een winkelruimte van circa 250 m² met magazijnruimte van circa 50 m² op de begane grond en op een goede locatie in het centrum van Woerden. De winkelruimte met een geweldige frontbreedte van circa 10 meter ligt aan de oostelijke zijde van het winkelgedeelte van de Voorstraat. Aan de achterzijde van de winkel is een leveranciersingang beschikbaar zodat de winkelvoorraden via de Achterstraat kunnen worden beleverd.

Woerden Centrum is uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Vanaf de rijksweg A12 is het centrum binnen 10 autominuten bereikbaar. In het centrum zijn diverse bushaltes op loopafstand gelegen welke verbindingen hebben met Bodegraven, Nieuwkoop en diverse wijken in Woerden. Tevens is het NS-station Woerden op loopafstand gelegen.

Woerden is in het centrum van het Groene Hart gelegen, de groene zone omsloten door de Randstad. De stad wordt omringd door veel groen en de rivier “De Oude Rijn” loopt door het hart van de stad. Het centrum van Woerden is levendig door de (lokale) winkels en boutiques en de diverse horeca gelegenheden.

De Voorstraat en Rijnstraat vormen het hart van het kernwinkelgebied van Woerden. In de Voorstraat zijn toonaangevende winkels gesitueerd zoals ICI Paris XL, Hunkemöller, Etos, Hans Anders Opticien en Van Dal Mannenmode.

Totaal ca. 300 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond, als volgt verdeeld:
ca. 250 m² winkelruimte;
ca. 50 m² magazijnruimte.

Huurprijs € 54.000,= per jaar vrijgesteld van B.T.W.

Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, inclusief:
- systeemplafond voorzien van tl-verlichtingsarmaturen;
- toilet;
- pantry;
- cv-installatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de direct omgeving (betaald parkeren).

Aanvaarding in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 54.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 300 m² Verkoopoppervlakte 300 m² Perceeloppervlakte 1214 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 300 m² Locatie toelichting De winkel is gelegen in het centrum van Woerden. De Voorstraat behoort tot de kern van het winkelgebied. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
300 m²
In units vanaf
300 m²
Verkoop vloeroppervlakte
300 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.