Als uw makelaar helpen we u graag verder

Investeren in bedrijfsvastgoed is investeren in de toekomst van uw onderneming. Zeker als u slim te werk gaat. Zoekt u een bedrijfspand, opslagruimte, winkel, kantoorruimte of bouwgrond? Schakel dan de hulp van een makelaar van Zuijdplas & Partners in.
 

De voordelen van een aankoopmakelaar

 

Onze makelaar verdiept zich in uw bedrijf en gaat vervolgens actief voor u op zoek. Onze kennis van de regio Midden-Nederland en de Betuwe is voor u van onschatbare waarde. Wij kennen de vestigingslocaties en zijn op de hoogte van de mogelijkheden van bestemmingsplannen. We weten als eerste welke panden er op de markt komen. Hierdoor hebben we een sterke onderhandelingspositie, die we graag inzetten voor uw succes.
 

We regelen alles, begeleiden bezichtigingen, doen de prijsonderhandelingen en verzorgen de administratieve en juridische afhandeling

 

Zo gaan we te werk: allereerst gaan we met u om tafel. Wat zijn uw wensen, uw ambities, uw budget en mogelijkheden? Vervolgens stellen we een duidelijk plan van aanpak op. Het doel: een goede en betaalbare bedrijfslocatie met de juiste oppervlakte en de uitstraling die bij uw onderneming past. Uiteraard regelen we alles voor u. We gaan met u mee naar bezichtigingen, doen de prijsonderhandelingen en verzorgen de administratieve en juridische afhandeling. En onze dienstverlening gaat verder: ook bij bestemmingswijziging, juridisch advies, verbouwingen en dergelijke kunt u een beroep doen op ons netwerk. We brengen u graag in contact met betrouwbare partijen.

Bekijk hier ons actuele aanbod.

Niet meteen kopen, maar eerst liever huren? We geven u graag advies.