Zakelijk vastgoed met meer rendement

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. bemiddelt bij de aankoop/verkoop van bedrijfspanden voor beleggers. Door een persoonlijke aanpak en ons uitgebreide netwerk spelen we in op individuele wensen en eisen die beleggers hebben.
 

Beleggingsobjecten vastgoed gezocht


Wij zoeken continu naar objecten, onder andere voor sale and lease back constructies maar ook ten behoeve van onze klanten die bijvoorbeeld van huur naar koop wensen te gaan.

Diensten van Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. voor beleggers


Beleggen in vastgoed. Wat zijn voor u de risico’s, wat is het rendement? Bij Zuijdplas & Partners begeleiden en coördineren we beleggingstransacties in de regio Utrecht. We geven u graag objectief advies en gaan actief voor u aan de slag.

Rendement én zekerheid


We kijken kritisch naar verschillende aspecten van beleggingsobjecten zoals onderhoud en ontwikkeling van de locatie. Door onze kennis van de regio en de snel veranderende markt, zien we snel waar de kansen en bedreigingen liggen. Onze aanpak is persoonlijk en discreet. Bovendien regelen we alles voor u.

Onze diensten voor beleggers


We beheren met zorg en aandacht uw beleggingsportefeuille. Onze diensten:

  • Advies over aan-en verkopen
  • Regelen van asbest en bodemonderzoeken
  • Regelen van bouwkundige onderzoeken
  • Juridische, financiële en fiscale aspecten
  • Risicobeheer en liquiditeitsmanagement
  • Uitbreiden van de beleggingsportefeuille
  • Taxaties
 

One-stop-shopping


Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V. biedt u als belegger een complete dienstverlening met als doel uw belegging optimaal te laten renderen. Hierin ondersteunen wij u in aan- en verkoop maar ook in koop en verkoop en uiteraard taxaties.

Meer weten over beleggen in vastgoed? Neem contact op om vrijblijvend informatie aan te vragen of een afspraak te maken.