Professioneel advies over zakelijk onroerend goed

Soms heeft u als ondernemer behoefte aan een goed en onafhankelijk adviseur. Een professionele sparringpartner met kennis van zakelijk onroerend goed. Zuijdplas & Partners is een waardevolle gesprekspartner. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met onze kennis van de regio en ons uitgebreide netwerk levert u toegevoegde waarde. Onze deur staat voor u open.
 

Met welke vragen kunt u bij ons terecht?


Is mijn huurprijs wel reëel? Wat is een goede prijs voor dat object? Is het voor mij beter om te huren of om te kopen? Daarnaast geven we advies over juridische zaken, helpen we u bij opmaken van uw huur- en koopovereenkomsten en adviseren we omtrent zaken als nieuwbouw. Als het nodig is brengen we u in contact met andere partijen uit ons netwerk zoals banken, notarissen, bouwbedrijven, architecten of investeerders. Kortom: u kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent commercieel vastgoed.
 

Onze consultants graven net iets dieper


De markt van commercieel vastgoed is complex en verandert snel. Wat voor de ene onderneming een verstandige keuze is, is voor een ander een slecht idee. Bij Zuijdplas & Partners verdiepen we ons altijd eerst in uw onderneming. We luisteren naar uw vragen, wensen, eisen én kijken naar uw ambities. Bovendien zijn we eerlijk en discreet.