Taxeren door een onafhankelijk en beëdigd taxateur

Heeft u een officieel taxatierapport van een beëdigd taxateur in zakelijk onroerend goed nodig? De bedrijfsmakelaars van Zuijdplas & Partners zijn tevens taxateur en verzorgen een zorgvuldige waardebepaling, afgestemd op het doel van de taxatie. We taxeren alle soorten en maten bedrijfsonroerendgoed, ook bijzondere panden en objecten, en mogen taxeren voor alle banken in Nederland. Het kennen van de markt is van groot belang voor het verzorgen van reële taxaties. Doordat wij ook als makelaar in ons werkgebied actief zijn kunt u er van op aan dat wij weten waar we het over hebben.

Waarom taxeren?

Een taxatie geeft de waarde van uw bedrijfspand of beleggingsobject. U heeft dit nodig bij financiering of voor het maken van de juiste overwegingen bij verkoop of aankoop van een pand. Maar ook bij onteigening, overdracht of verhuur en het vaststellen van de herbouwwaarde voor de opstalverzekering. Daarnaast geeft een taxatie inzicht in de waarde van uw bedrijfsvastgoed, beleggingsobject of vermogenspositie voor uw jaarrekening.

Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de NVM en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT-keurmerk is een garantie voor deskundigheid en vakbekwaamheid. Daarnaast zijn we aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). We werken met uniforme richtlijnen om zo meer transparantie te krijgen. Onze taxatierapporten voldoen hierdoor aan de hoogste kwaliteitsstandaard.