Wij verbinden vraag en aanbod

U wilt uw commercieel vastgoed verhuren? Hoe onderscheidt u zich van de rest, hoe vindt u de juiste doelgroep en wat is een marktconforme huurprijs? Bij Zuijdplas & Partners verbinden we vraag en aanbod. We zetten uw pand slim en goed in de markt.

Met onze actieve en persoonlijke aanpak vinden we voor u een goede huurder

De commerciële vastgoedmarkt is volop in beweging. Wij weten precies wat er speelt. We kennen alle bedrijvigheid in Midden-Nederland en de Betuwe. Vaak hebben we zelfs al potentiële huurders in gedachte als u uw bedrijfspand bij ons onderbrengt. We gaan met uw vastgoed actief de markt op. We benaderen partijen persoonlijk en schakelen moderne media in.

We komen met een doordacht plan van aanpak dat is afgestemd op de regio, de marktvraag, de doelgroepen, uw wensen én de toekomst

Onze werkwijze: we analyseren eerst grondig uw situatie. Wat heeft u te bieden en op welke manier kunnen we dat het beste in de markt zetten? Vervolgens komen we met een doordacht plan van aanpak. Een plan dat is afgestemd op de regio, de marktvraag, de doelgroepen, uw wensen én de toekomst. Daarna gaan we proactief voor u aan de slag om snel een huurder te vinden. We regelen het complete huurproces van begin tot eind, zo kunt u zich bezig houden met uw eigen corebusiness.

Verhuren of verkopen? Bespreek met ons de voor- en nadelen.