Bedrijfspand, kantoor, winkel, magazijn

U wilt verkopen. Hoe zet u uw bedrijfsvastgoed in de markt? Wat is een marktconforme prijs en hoe vindt u snel een betrouwbare koper? De makelaars van Zuijdplas & Partners helpen u uw bedrijfspand(en) vlot te verkopen. Met veel kennis van de lokale markt en een proactieve aanpak. Op ons kunt u rekenen.
 

Het verkopen van bedrijfsvastgoed is een vak


Bij de verkoop van een bedrijfspand komt heel wat kijken. U kunt rekenen op onze expertise. Vertrouw op onze kennis van de markt, onze ervaring en ons uitgebreide regionale netwerk. Als objectieve gesprekspartner geven we u graag advies. Gedegen en realistisch. En dat is ook de manier waarop we uw pand in de markt zetten.
 

We benaderen partijen uit ons uitgebreide netwerk persoonlijk en maken een professionele presentatie van het pand en de mogelijkheden


We gaan met uw vastgoed zeer actief de markt op. We benaderen partijen uit ons uitgebreide netwerk persoonlijk en maken een professionele presentatie van het pand en de mogelijkheden. Uw pand is online zichtbaar op deze website en op fundainbusiness.nl. Met fotografie, video, plattegronden en verkoopborden zorgen we ervoor dat het complete verhaal klopt. Vervolgens regelen we alles voor u: bezichtigingen, onderhandelingen, het opmaken van de contracten, de oplevering en de levering bij de notaris. Ook wijzen wij u op uw verantwoordelijkheden zoals bijvoorbeeld een energielabel, een asbestinventarisatie, bodemonderzoek enzovoorts.


Verkopen of toch verhuren? We denken graag met u mee.