Referenties
Jaap Smalbroek, directeur De Waal Beheer o.g. in Utrecht

“Zuijdplas & Partners is onze partner bij de verhuur van kantoor- en bedrijfsruimten in Houten en omgeving. Wij hebben voor Zuijdplas gekozen vanwege hun pro-actieve en volhardende manier van klantbenadering. Ze voorzien geïnteresseerde kandidaten van zeer gerichte informatie, helder afgestemd op de behoefte van deze kandidaten. Daarnaast schuwen ze het niet om sturend te handelen waardoor ze een groot aantal van onze objecten hebben voorzien van huurders. Na overeenstemming handelen ze op correcte wijze de verdere administratieve handelingen af. Door netjes en kwalitatief te werken minimaliseer je eventuele onduidelijkheden achteraf wat voor ons als opdrachtgever ook nog eens tijdbesparend heeft gewerkt”.
www.dewaalbeheer.nl 


Jitsch van de Burgt, Assetmanager Syntrus Achmea Real Estate & Finance

"Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een aantal bijzondere winkelcentra en winkelpanden in de portefeuille, waaronder een groot winkelcentrum in Woerden. De verhuur wordt verzorgd door Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting en met succes! Niet alleen de winkelunits op de A1 locaties zijn met goede voorwaarden en condities verhuurd, maar ook de winkels daarbuiten. Zuijdplas heeft op een pro-actieve en innovatieve manier de verhuur ingestoken. Per object is de vraag gesteld "welk product of dienst past bij deze ruimte?" Vervolgens zijn diverse partijen en doelgroepen op actieve wijze benaderd, waardoor een aantal interessante prospects zijn gevonden en vele units op passende wijze zijn verhuurd.
Zuijdplas is een slagvaardig, creatief en zeer resultaatgericht makelaarskantoor gebleken, waar we graag mee blijven samenwerken."