Wij stoppen niet met zoeken voordat u tevreden bent

U bent op zoek naar een bedrijfspand. Omdat u een onderneming gaat starten, een winkel gaat openen of uit uw bestaande jasje groeit. Hoe maakt u de juiste keuze? Welke locatie is geschikt, hoeveel oppervlakte heeft u nodig en wat is een marktconforme huurprijs? De makelaars van Zuijdplas & Partners helpen u graag met het vinden van het perfecte bedrijfspand.

Wat heeft u nou eigenlijk écht nodig?

Bij het huren van een bedrijfspand spelen verschillende factoren een rol: locatie, oppervlakte, uitstraling, prijs en functionaliteit bijvoorbeeld. Bij Zuijdplas & Partners verdiepen we ons eerst grondig in uw onderneming. Want pas als we weten wat u écht nodig heeft, kunnen wij gericht voor u gaan zoeken. Samen maken we uw wensen en ambities helder, realistisch en toekomstgericht.

Omdat we de regio op ons duimpje kennen, weten we precies wat er speelt

Onze werkwijze: na het opstellen van een plan van aanpak gaan we voor u aan de slag. We zetten uw vraag uit bij collega-makelaars en gaan zelf ook actief op zoek. Letterlijk! Omdat we de regio op ons duimpje kennen, weten we precies wat er speelt. Heel vaak zijn we er als eerste bij als uw droompand in de verhuur komt. We regelen vervolgens het hele verhuurproces van A tot Z voor u.

Kopen of huren? We zetten de voor- en nadelen graag voor u op een rijtje.